Kanin.dk

MENU


Gode råd


Kan man lade flere lade kaninunger gå sammen i samme bur?
Kaninunger enes fint som små og det virker til, at de har meget glæde af hinandens selskab. Når kaninerne bliver ca. 3-4 måneder, begynder de at blive kønsmodne og indtil da, kan man uden problemer have kaninerne gående sammen. Fra de begynder at blive kønsmodne, anbefales det at hver kanin får tildelt deres eget bur.

Kan man lade flere lade to han kaniner gå sammen i samme bur?
Hanner har et instinkt, som gør, at de ønsker, at beskytte deres territorium. Hvis man lader to hanner som er blevet kønsmodne gå sammen, vil de derfor søge, at få lov til at dominere deres område. Det har den konsekvens, at de begynder at slås med hinanden. Det kan derfor anbefales at to hanner aldrig går sammen, da det næsten med sikkerhed vil resultere i en meget ubehagelig situation for kaninerne.

Kan man lade flere lade en hun og en han kanin gå sammen i samme bur?
Hvis man har hanner og hunner gående sammen, resulterer deti unger, og kaniner kan få rigtig mange unger om året. En hun er drægtig i ca. 31 dage, og hun kan blive gravid igen allerede på 5. dagen efter hun har født sine unge. Det vil sige, at en hun kan få op mod 11 kuld unger om året. Det kan ikke anbefales at lade en hun og en han kanin gå sammen fast, da det uden tvivl vil ødelægge og nedslide hun kanin meget.
Hvad er Kanin.dk?
Kanin.dk er side om kaniner. Siden er under stadig udbygning, og vil konstant få tilført mere materiale.

Hvis du har noget materiale, som du mener passer til denne side, så send en mail til Kanin.dk.Du er her: Gode råd - - Alt om kaniner

pasning af kaniner kaninbur kæledyr kanin dværgkanin kaninartikler kaninfoder